Sydän maussa, kädet taikinassa – ja pullat uusissa pakkauksissa

24.7.2017

Suosituimmat pullapitkomme Trube Voikierrepitko ja Trube Kanelikierrepitko ovat saaneet ensimmäisinä tuotteina ylleen uuden pakkausilmeemme mukaiset pakkaukset. Uudet pakkaukset julistavat rakkauttamme hyvään makuun ja käsityöleivontaan, ja niihin pakattuja pullapitkoja on nyt saatavilla hyvin varustelluista elintarvikekaupoista kautta maan.

”Pakkausuudistus on osa brändimme raikastusta. Olemme esimerkiksi päivittäneet logomme tähän päivään kuitenkin haluten kunnioittaa pitkää historiaamme ja juuriamme Kuopiossa. Leipomomme on erikoistunut pulla- ja konditoriatuotteiden leivontaan, ja olemme ylpeitä siitä, että leivomme Suomen parhaimman makuisia leivonnaisia suurelta osin käsityönä. Ja näitä valttikortteja haluamme korostaa myös pakkauksissamme”, kertoo toimitusjohtaja Sami Kemiläinen.

Truben uusia pakkauksia kuvittavat osaavat leipurimme ja kondiittorimme, joista ensimmäisenä Kierrepitkopakkauksissa esiintyy leipurina ja paistajana työskentelevä Jani. Loput pakkauksemme uudistuvat alkuvuoteen mennessä ja niissä kaikissa esiintyvät omat työntekijämme. Pakkausilmeen päivityksen lisäksi olemme muuttaneet pakkausmateriaalin laadukkaaseen paperilaminaattiin, joka on aiempaa muovipakkausta kuluttajaystävällisempi mm. kestävyyden suhteen.