Trube investoi uuteen leipomoon

1.2.2017

Pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistunut F.K. Trube Oy investoi uuteen leipomoon Kuopiossa. Muutto uusiin toimitiloihin Kuopion Kellonkärkeen on tehty tammikuussa 2017.

Uudet 2400 neliömetrin tilat mahdollistavat paitsi tuotannon tehostamisen ja modernisonnin, myös mahdollisuuden panostaa entisestään käsityöleivontaan. Trube pystyy uusien toimitilojen myötä päivittämään laatujärjestelmänsä nykyisestä ISO 9001:stä tuoteturvallisuuteen keskittyvään ISO/FSSC 22000 -järjestelmään ja panostamaan työhyvinvointiin ja -ergonomiaan aiempaa enemmän. ”Edelliset toimitilat Trubenkujalla palvelivat meitä vuosikymmenten ajan, mutta viime vuosien myynnin ja tuotannon kasvun myötä tilat kävivät meille ahtaiksi. Uudet tilat löytyivät osittain Kuopion kaupungin avulla”, kertoo toimitusjohtaja Sami Kemiläinen.

”Oli aikamoinen onni, että löysimme uudenveroiset ja valmiiksi meidän toimintaan soveltuvat tilat nopealla aikataululla. Meille on tärkeää pysyä Kuopiossa ja taata työtä osaavalle henkilökunnallemme jatkossakin. Uudessa leipomossa tehtiin remonttia ja muutostöitä loka-joulukuussa 2016, ja muuttamaan pääsimme vaiheittain tammikuun 2017 aikana”, toteaa Sami Kemiläinen.

Vaikka Truben leipomo- ja konditoriatoiminta muuttivatkin uusiin tiloihin Kelloniemeen, palvelee Truben leipomon myymälä-kahvila edelleen vanhan leipomokiinteistön yhteydessä osoitteessa Trubenkuja 1.