Meille töihin

Savon sydämessä, Kallaveden rannalla jo vuosikymmeniä toiminut F.K. Trube Oy on instituutio, jonka perusta rakentuu yli satavuotiselle kokemukselle leipomo- ja konditoriatoiminnasta. Haluatko mukaan jatkamaan tarinaamme kanssamme?

Truben pulla on käsite, joka piirtyy sen uskollisten ystävien mielissä vastaamaan juuri oikeanlaista, suussasulavaa ja herkullista kahvileipää. Leipomossamme ja konditoriassamme luotetaan tänäkin päivänä käsityöhön sekä aitoihin raaka-aineisiin ja resepteihin.

Tutustu avoimiin tehtäviimme ja hae omaa paikkaasi pullantuoksuisessa Trube-perheessämme

26.04.2022

Pakkaaja leipomoon

Pakkaaja leipomoon

Pakkaaja leipomoon

Haemme iloisen rempseään pakkaamon porukkaamme pakkaajaa. Pakkaajana pääset osaksi leipomomme kenties tärkeintä tiimiä, sillä pakkaamo vastaa siitä, että asiakkaat saavat tilaamansa tuotteet sovitusti

25.04.2022

Kondiitori

Kondiitori

Kondiitori

Haemme iloisen rempseään konditorian porukkaamme kondiittoria. Kondiittorina pääset kasvattamaan omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja tarjoamme myös mahdollisuuksia edetä uralla.

Meillä on aina haku auki

Trubella voit työskennellä monenlaisissa työtehtävissä mm. leipomossa, tuotekehityksessä, kunnossapidossa ja myynnissä. Tarjoamme monenlaisia työtehtäviä monenlaisille osaajille. Kiinnostaako työpaikka pullantuoksuisessa Trube -perheessämme? Kerro meille itsestäsi ja täytä avoin hakemus

Jätä avoin hakemus