Kesäleipureita kaivataan!

Tule meille kesätöihin tekemään Suomen maistuvinta pullaa.

Pidä Suomi pullassa, tule töihin iloiseen ja rempseään Truben pullaperheeseen!

😋 Sinua kutsuu Savon makein kesätyö

Trube palkkaa kesäleipureita Kuopioon! Tarjolla on reilut työkaverit sekä mielenkiintoinen ja monipuolinen työnkuva. Herkullisessa kesätyössä pääset tutustumaan leivontaprosessin eri vaiheisiin taikinan teosta pakkaukseen.

Tunnetko Truben?

Olemme pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistunut 110-vuotias leipomo, jonka arvona on olla aina hyvän puolella. Pitkoillamme leivomme mummot muikeiksi ja kahvihetket makeiksi. Tuotemaailmamme on miksaus perinteistä käsityötaitoa ja tämän päivän osaamista. Kuopiossa meidät tunnetaan myös kahviloistamme. Ja leipomon kahvihuoneessa on aina herkkuja tarjolla!

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme joustavuutta, omatoimisuutta sekä leipomotyön edellyttämää hyvää fyysistä kuntoa. Alan kokemus on plussaa muttei pakollista. Tärkeintä on, että olet innostunut, haluat oppia ja sinulla on ripeä ote töihin.

Mitä, missä, milloin?

Töitä meillä tehdään täällä Kallaveden rannassa kellonkärjen leipomollamme ja palkkaa maksetaan TES:n mukaan. Tarjolla sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia töitä ja aloitus sovitaan aina hakijan kanssa erikseen.

Hae makeaan kesätyöhön!

Lisätietoja antaa tuotantopäällikkö Henry Ukkonen, p. 044 074 1022, arkisin klo 14-15.

Lähetäthän hakemuksesi viimeistään 28.2.2024.

Trube on leiponut suomalaista pullaa jo 110 vuotta. Mielestämme pulla tai kakku ei ole vain makea herkku. Se on osa suomalaista kulttuuria, arjen nautinnollisia kahvihetkiä ja ikimuistoisia kohokohtia. Tarjoamme herkut rakkaudella ja runsaudella – aivan kuten mummo ne leipoisi.

Olemme aina hyvän puolella. Tämä lupauksemme on kaiken tekemisemme keskiössä, niin myös työyhteisössä. Leivomme suussasulavat herkut yhdessä, sydämellisellä asenteella ja tinkimättömällä ammattitaidolla. Liity joukkoomme ja ole osa Truben menestystarinaa.

Lähetä hakemus

"*" näyttää pakolliset kentät

Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Sallitut tiedostotyypit: pdf, doc, docx, Max. tiedoston koko: 5 MB.
Käsittelemme lähettämiäsi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.