Kondiittori

Kondiittori

Kondiittori

Haemme iloisen rempseään konditorian porukkaamme kondiittoria. Kondiittorina pääset kasvattamaan omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja tarjoamme myös mahdollisuuksia edetä uralla.

25.04.2022

Haemme iloiseen ja rempseään konditorian tiimiimme kondiittoria. Tarjolla olisi vakituinen työsuhde ja aivan mahtavat työkaverit. Olisi kiva, jos voisit liittyä tiimiimme mahdollisimman pian, sillä sinua odotetaan jo. Työaika on 40 h/viikko ja työvuorot sijoittuvat arkipäiviin klo 05-22 välille.

Miksi Trube?

Trubella pääset osaksi työporukkaa, joka on yhteenhitsautunut samalla tavoin kuin oma perhe. Toisista välitetään ja autetaan aina tarvittaessa. Yhdessä tekemistä rytmittää hyvä henki ja savolainen rento meininki. 

Kondiittorina pääset kasvattamaan omaa osaamistasi monipuolisissa tehtävissä ja tarjoamme myös mahdollisuuksia edetä uralla. Työ on vaihtelevaa, ilmapiiri avoin ja jokainen saa olla oma itsensä. Tarjoamme myös etuja mm. liikuntaan ja kulttuuriin sekä monipuolisia työtä tukevia koulutuksia. Ja mikä mahtavinta, tuoretta pulla on tarjolla päivittäin!

Mitä toivomme sinulta?

Sinulta löytyy tekemisen meininkiä, oma-aloitteista työskentelyotetta sekä palava halu kehittää omaa osaamistasi. Toivomme, että taskustasi löytyy kondiittorin koulutus, mutta alan aikaisempi työkokemus ei ole välttämätön. Työssä yhdistyvät raaka-aineiden tunteminen ja käsityönä ja prosessityönä tehtävä koristelu. Työ vaatii tarkkaa kättä ja visuaalista silmää. Konditoria on kokonaisvaltainen käsityöpiste, ja työssä auttaa järjestelmällinen ja suunnitelmallinen työskentelyote. Prosessia tulee nähdä kauaskantoisesti. Ison kuvan hahmottaminen ja massojen hallinta on tärkeää.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Meillä Trubella uskomme, että pulla tai kakku ei ole vain makea herkku. Pulla ja maukas leivonnainen kuuluu suomalaiseen kulttuuriin. Ne ovat osa arjen nautinnollisia kahvihetkiä sekä osa elämän ikimuistoisia kohokohtia. Tarjoamme maailman maukkaimmat leivostuotteet, jotka on tehty rakkaudella ja runsaudella – aivan kuten mummo ne leipoisi.

Aina hyvän puolella – on kaiken tekemisemme keskiössä, niin myös työyhteisössä. Leivomme yhdessä sydämellisellä asenteella ja tinkimättömällä ammattitaidolla suussasulavat herkut. Olemme olleet jo vuodesta 1913 osa suomalaisten kahvipöytien antia. Liity joukkoomme ja ole osa Truben menestystarinaa.

Lähetä hakemus

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.


Käsittelemme lähettämiäsi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Meillä on aina haku auki

Trubella voit työskennellä monenlaisissa työtehtävissä mm. leipomossa, tuotekehityksessä, kunnossapidossa ja myynnissä. Tarjoamme monenlaisia työtehtäviä monenlaisille osaajille. Kiinnostaako työpaikka pullantuoksuisessa Trube -perheessämme? Kerro meille itsestäsi ja täytä avoin hakemus

Jätä avoin hakemus