Työntekijöitä leipomoon

Työntekijöitä leipomoon

Työntekijöitä leipomoon

Haemme iloisen rempseään leipomon porukkaamme lisää osaajia

10.06.2022

Haemme iloiseen ja rempseään leipomon tiimiimme lisää tekijöitä. Leipomossamme on mahdollisuus päästä työskentelemään monenlaisissa tehtävissä taikinan teosta tuotteiden pakkaamiseen oman osaamisen ja mielenkiinnon mukaan. Työaika on 40 h/ viikko ja työvuorot sijoittuvat klo 03-22 välille.

Miksi Trube?

Trubella pääset osaksi työporukkaa, joka on yhteenhitsautunut samalla tavoin kuin oma perhe. Toisista välitetään ja autetaan aina tarvittaessa. Yhdessä tekemistä rytmittää hyvä henki ja savolainen rento meininki.

Leipomossa pääset näkemään ja kokemaan artesaanileipomon nopeatempoista arkea monipuolisissa tehtävissä. Työssä näet oman kädenjälkesi, opit leipomon tuotannolliset prosessit kasvattaen samalla omaa osaamistasi. Tarjoamme myös mahdollisuuksia edetä uralla. Työ on vaihtelevaa, ilmapiiri avoin ja jokainen saa olla oma itsensä. Tarjoamme myös etuja mm. liikuntaan ja kulttuuriin sekä monipuolisia työtä tukevia koulutuksia. Ja mikä mahtavinta, tuoretta pulla on tarjolla päivittäin!

Mitä toivomme sinulta?

Haemme leipomoon vastuuntuntoisia henkilöitä, joilla on vahva motivaatio ja halu oppia uutta. Alan koulutus ja aikaisempi työkokemus leipomo- tai prosessityöskentelystä olisi ehdotonta plussaa, mutta ei välttämätöntä. Työtehtävät sisältävät tuotantolinjastolla työskentelyä sekä tuotantolinjastojen että prosessin hallintaa. Työnkuva sovitaan hakijan kanssa tarkemmin.

Meille tärkeintä on hyvä asenne ja hakijan sopivuus trubelaiseen mielenmaisemaan. On tärkeää, että haluat tehdä laatua, eli artesaanileipomossamme tehtävää Suomen parasta kahvileipää.

Hae nyt ja tule mukaan tiimiin, joka luo merkityksellisiä hetkiä.

Meillä Trubella uskomme, että pulla tai kakku ei ole vain makea herkku. Pulla ja maukas leivonnainen kuuluu suomalaiseen kulttuuriin. Ne ovat osa arjen nautinnollisia kahvihetkiä sekä osa elämän ikimuistoisia kohokohtia. Tarjoamme maailman maukkaimmat leivostuotteet, jotka on tehty rakkaudella ja runsaudella – aivan kuten mummo ne leipoisi.

Aina hyvän puolella – on kaiken tekemisemme keskiössä, niin myös työyhteisössä. Leivomme yhdessä sydämellisellä asenteella ja tinkimättömällä ammattitaidolla suussasulavat herkut. Olemme olleet jo vuodesta 1913 osa suomalaisten kahvipöytien antia. Liity joukkoomme ja ole osa Truben menestystarinaa.

Lähetä hakemus

Tähdellä (*) merkityt kohdat ovat pakollisia.


Käsittelemme lähettämiäsi tietoja tietosuojakäytäntömme mukaisesti.

Meillä on aina haku auki

Trubella voit työskennellä monenlaisissa työtehtävissä mm. leipomossa, tuotekehityksessä, kunnossapidossa ja myynnissä. Tarjoamme monenlaisia työtehtäviä monenlaisille osaajille. Kiinnostaako työpaikka pullantuoksuisessa Trube -perheessämme? Kerro meille itsestäsi ja täytä avoin hakemus

Jätä avoin hakemus