Trube Minttu-suklaamoussekakku

Paino: 400 g
Laktoositon

Makean raikas täytekakku juhlaan ja kahville: mehevän suklaisen pohjan päällä kerroksina suklaa- ja minttumoussea viimeisteltynä mintunvihreällä pintakuorrutteella ja suklaakoristeilla. Käsin tehty juhlakakku on laktoositon, ja siitä riittää usealle kakkukulinaristille. Säilytä jääkaapissa.

Trube aloitti leivosten taiteilun vuonna 1913 – Terijoen ja Kuokkalan mamsellien iloksi. Nyt ylistämme makeaa elämää Kuopiossa. Olemme aina hyvän puolella ja lupsakan nautiskelun kannalla.

Ravintosisältö/100g

Energiaa1254/ 300
Rasvaa 17,2
joista tyydyttyneitä12,9
Hiilihydraatteja33,7
joista sokereita24,8
Proteiinia1,6
Suolaa0,3
Laktoosia<0,01

AINESOSAT
Vesi, kakkupohja [kahvijuoma, vehnäjauho, sokeri, rypsiöljy, kaakaojauhe, nostatusaineet (E500ii, E500, E450i), etikka, vanilliinisokeri, suola], sokeri, kovetettu palmuydinöljy, kerma, suklaa (EU) 6,6 % [kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (soija– ja auringonkukkalesitiinit), vaniljauute ja -aromi, väri (E172)], tärkkelyssiirappi, muunnettu tärkkelys, maitojauhe, stabilointiaineet (E407, E420ii, E466, E464, E412, E339ii, E331iii, E450i), aromit (mm. vanilja, luontainen minttuaromi), sakeuttamisaineet (E466, E460, E401), emulgointiaineet (E491, soijalesitiini, E435, E472e, E471), voi, suola, värit (E160ai, E141), happamuudensäätöaineet (E516, E450iii, E334), säilöntäaine (E202).

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta.