Trube Vadelma-suklaa­mousse­kakku

Paino: 400 g
Laktoositon

Suklaisen kakkupohjan päällä kohoavat muhkeat kerrokset suklaa- ja vadelmamoussea. Huikentelevaisen herkullinen täytekakku on laktoositon ja vegaaninen. Käsintehdystä riittää useammalle herkuttelijalle. Säilytä jääkaapissa.

Trube aloitti leivosten taiteilun vuonna 1913 – Terijoen ja Kuokkalan mamsellien iloksi. Nyt ylistämme makeaa elämää Kuopiossa. Olemme aina hyvän puolella ja lupsakan nautiskelun kannalla.

Ravintosisältö/100g

Energiaa1286 / 308
Rasvaa 19,3
joista tyydyttyneitä15,9
Hiilihydraatteja31,2
joista sokereita24,8
Proteiinia1,5
Suolaa0,3
Laktoosia0

AINESOSAT
Vesi, kakkupohja [kahvijuoma, vehnäjauho, sokeri, rypsiöljy, kaakaojauhe, nostatusaineet (E500ii, E500, E450i), etikka, vanilliinisokeri, suola], sokeri, kovetettu palmuydinöljy, vadelma (EU) 10,2 %, suklaa (EU) 9,6 % [kaakaomassa, sokeri, kaakaovoi, emulgointiaine (soija– ja auringonkukkalesitiinit), vaniljauute ja -aromi, väri (E172)], stabilointiaineet (E420ii, E466, E464, E407, E412, E339ii, E331iii, E450i), glukoosisiirappi, inverttisokerisiirappi, emulgointiaineet (E491, soijalesitiini, E435, E472e), muunnettu tärkkelys, aromit (mm. vanilja), suola, väri (E160ai), sakeuttamisaine (E401), happamuudensäätöaineet (E516, E450iii), hapettumisenestoaine (E330), etyylialkoholi, seljanmarjamehutiiviste, tärkkelys. Saattaa sisältää kananmunaa ja maitoa.

Tuote on pakastettu, eikä sitä saa jäädyttää uudelleen.

Tarkista tuotetiedot aina myös pakkauksesta.