Oletko sinä etsimämme kesätrubelainen?

Oletko sinä etsimämme kesätrubelainen?

Oletko sinä etsimämme kesätrubelainen?

Kesätöitä tarjolla leipomollamme

18.01.2022

 

Etsimme iloiseen joukkoomme leipomollemme kesäleipuria. Tarjolla olisi ihan huiput työkaverit sekä mielenkiintoinen ja vaihteleva työnkuva. Kesäleipurina työnkuvasi on monipuolinen ja pääset tutustumaan leivontaprosessin eri vaiheisiin taikinan teosta pakkaukseen.

Miksi Trube?

Olemme pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistunut leipomo, ja leivonnaisilla on aina paikka sydämessämme. Makumaailmamme pohjautuu sadan vuoden perinteiseen käsityöosaamiseen yhdistyen luovasti nykypäivän vaatimuksiin. Trubella pääset osaksi innostavaa työyhteisöä, jossa kannustamme toisiamme huippusuorituksiin. Leipurina pääset sukelmaan leipomomaailmaan sydän maussa ja kädet taikinassa. Mielestämme rakkaudella leivottu leivonnainen tietää pelkkää hyvää. Se tekee hetkestä suuremman ja ilosta isomman, juhlasta muistetttavamman ja arjesta merkityksellisemmän. Se on aina hyvän puolella.

Mitä toivomme sinulta?

Odotamme hakijalta käsinleivontataitoa, joustavuutta, omatoimisuutta sekä leipomotyön edellyttämää hyvää fyysistä kuntoa. Aikaisempi kokemus alalta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on, että olet innostunut, omaat ripeän työskentelyotteen sekä halun oppia ja kehittyä. 

Hae nyt ja tule kanssamme tekemään makumuistoja

Lisätietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Henry Ukkonen p. 044 7668 364, arkisin klo 14-15.
Lähetä hakemuksesi 28.2.2022 mennessä osoitteeseen henry.ukkonen@trube.fi