Antellin Omenahyveen valmistus jatkuu Truben leipomossa
Antellin Omenahyveen valmistus jatkuu Truben leipomossa
Antellin Omenahyveen valmistus jatkuu Truben leipomossa
23.08.2018
Antell-Leipomoiden toiminnan päättyessä Antell ja F.K.Trube Oy ovat sopineet Omenahyveen valmistuksen siirtymisestä Truben leipomoon Kuopioon. Omenahyveen resepti on Suomen vanhin käytössä oleva täytekakkuresepti.
”Omenahyveen jatko markkinoilla on ollut tärkeää niin kuluttajille kuin meille itsellemmekin. Voimme todeta, että Omenahyve sai arvoisensa kodin yli satavuotiaassa perheyrityksessä”, Antellin varatoimitusjohtaja Annukka Lantto iloitsee. ”Trube on tunnettu konditoriatuotteiden laadukkaasta käsityöosaamisesta.”
”Omenahyve valmistetaan jatkossakin alkuperäisen ohjeen mukaan marengista, omenalohkoista ja vaniljakreemistä”, Truben toimitusjohtaja Sami Kemiläinen kertoo. ”Tavoittelemme tuotteelle valtakunnallista jakelua. Joka tapauksessa Omenahyvettä saa jatkossakin Antellin ravintoloista ja kahviloista.”
Helmikuun herkullisimmat leivosuutuudet
28.01.2019
Runebergintortut nyt saatavilla!
21.01.2019
Trubelle FSSC 22000 -sertifikaatti!
08.01.2019