Pullantuoksuisia työpaikkoja Kuopiossa tarjolla

Pullantuoksuisia työpaikkoja Kuopiossa tarjolla

Pullantuoksuisia työpaikkoja Kuopiossa tarjolla

13.04.2022

Artesaanileipomo F.K. Trube etsii konditoria- ja leipomoalan ammattilaisia vastaamaan suomalaisten kesäherkuista

Suomalaiset ovat kahvihetkien kansaa, ja Truben laadukkaille leipomotuotteille on markkinoilla jatkuva ja kasvava kysyntä. Kesän kynnyksellä Truben käsinleivottujen tuotteiden myyntivolyymit kasvavat entisestään, sillä kahvihetkien lisäksi me suomalaiset suhtaudumme hartaudella myös kesään, lomaan ja mökkeilyyn.

Me Trubella tuomme elämyksiä arjen ja juhlan herkkuhetkiin. Truben pulla kuuluu kesään, ja kahvileipiemme kautta pääset iloisiin valmistujaispöytiin, työteliäille klapisavotoille, laitureiden nokkaan kimmeltävän veden äärelle ja vaikkapa automatkojen odotetuille pysähdyspaikoille. Truben pullassa on kesän maku.

Juuri nyt meillä on avoinna pullantuoksuisia työpaikkoja. Tulisitko meille vastaamaan suomalaisten kesäherkuista?

KONDIITTORI

Työssä yhdistyvät raaka-aineiden tunteminen ja käsityönä ja prosessityötä tehtävä koristelu. Työ vaatii tarkkaa kättä ja visuaalista silmää. Konditoria on kokonaisvaltainen käsityöpiste, ja työssä auttaa järjestelmällinen ja suunnitelmallinen työskentelyote. Prosessia tulee nähdä kauaskantoisesti. Ison kuvan hahmottaminen ja massojen hallinta on tärkeää, jotta kykenet organisoimaan esimerkiksi pakkasvarastointia.

LEIPURI JA PAKKAAJA

Leipurina pääset mukaan artesaanileipomon nopeatempoiseen arkeen, jossa näet oman kädenjälkesi ja opit käsinleivonnan tuotannolliset prosessit. Käsityönä tehtävä leivonta, artesaanileivonta, tapahtuu osin linjastoilla, jossa myös erilaiset säädöt mahdollistavat sujuvan työskentelyn.

Pakkaajana pääset hoitamaan vastuullista ja haasteellista tehtävää, jossa vastaat siitä, että asiakkaamme saavat tilaamansa tuotteet sovitusti. Haemme pakkaajan positioon vastuuntuntoista henkilöä, jolla on vahva motivaatio ja halu kasvaa vastaamaan työpisteestä itsenäisesti.

MITÄ TOIVOMME HAKIJOILTA

Kondiittorin positioon edellytämme kondiittorin koulutusta, mutta alan aiempi työkokemus ei ole välttämätöntä. Leipurin ja pakkaajan osalta edellytämme koulutusta ja aikaisempaa työkokemusta leipomo- tai prosessityöskentelystä. Työtehtävät näissä positioissa sisältävät tuotantolinjastolla työskentelyä sekä tuotantolinjastojen että prosessin hallintaa. 

Meille tärkeintä on hakijoiden hyvä asenne ja sopivuus trubelaiseen mielenmaisemaan. On tärkeää, että haluat tehdä laatua, eli artesaanileipomossamme tehtävää Suomen parasta kahvileipää.

Aurinko lämmittää jo – tule meille työkaveriksi!

Lue lisää Trubella työskentelystä ja laita hakemusta tulemaan 27.4.2022 mennessä.

HAE KONDIITTORIKSI

HAE LEIPOMOTYÖNTEKIJÄKSI

Lisätietoja saat tuotantopäälliköltämme Henry Ukkoselta, joka kertoo sinulle mielellään lisää arkisin klo 13-15. Henryn tavoitat numerosta 044 7668 364.

 

F.K. Trube Oy on pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistunut rehti ja reilu artesaanileipomo Savon sydämessä Kuopiossa. Hyvän mielen erikoistuotteidemme makumaailma pohjautuu sadan vuoden perinteisen käsityöosaamisen ja nykypäivän vaatimusten luovaan yhdistämiseen. Leipomomme sijaitsee Kuopion Kelloniemessä, jossa työskentelee 40 leipomoalan ammattilaista.