Trubelle elintarviketurvallisuudesta kertova BRC -sertifikaatti
Pulla- ja konditoriatuotteisiin erikoistuneelle F.K. Trube Oy:n leipomotoiminnalle on myönnetty elintarviketurvallisuudesta kertova BRC-sertifikaatti.
F.K. Trube Oy:lle on myönnetty arvostettu BRC -sertifikaatti, joka on osoitus siitä, että Trubella on leipomossaan toimiva elintarviketurvallisuuteen keskittyvä toimintajärjestelmä. Toiseksi korkeimman Grade A -tason sertifikaatin myönsi sertifiointiauditoinnin perusteella DNV GL Finland.
BRC on brittiläisen vähittäiskauppajärjestön (British Retail Consortium) luoma sertifikaatti, joka on tarkoitettu elintarviketeollisuuteen. BRC-sertifikaattia arvostetaan vähittäiskaupassa.
“Tuoteturvallisuus ja laatu ovat toimintamme peruspilareita. Sertifikaatti on osoitus asiakkaillemme vastuullisuudestamme ja sitoutumisestamme toiminnan kehittämiseen ja elintarviketurvallisuuteen liittyvien riskien hallintaan”, kertoo Truben toimitusjohtaja Sami Kemiläinen. “BRC:n mukaisen laatu- ja tuoteturvallisuusjärjestelmän luominen ja uusien toimintatapojen oppiminen oli koko henkilökuntamme yhteinen ponnistus”, Kemiläinen jatkaa.
Konditorialla FSSC 22000 -sertifikaatti
Truben konditoriassa on käytössä FSSC 22000 -sertifikaatti, joka kertoo myös konditoriatoiminnan elintarviketurvallisuudesta.“BRC- ja FSSC 22000 -sertifikaattien lisäksi meillä on käytössä ISO 9001 -sertifikaatti, joka ohjaa toimintaamme mm. johtamisen ja laadunhallinnan osalta”, kertoo Truben laatu- ja tuotekehityspäällikkö Katri Lunnas. “Sertifikaatit ovat upea osoitus koko henkilöstömme sitoutumisesta elintarviketurvallisuuden ja vastuullisuuden kehittämiseen”, Lunnas jatkaa.