Truben kesä tuo pullahyllyyn monta uutuutta

Truben pullauunista on kaupan pullahyllyille tupsahtanut monta toinen toistaan maukkaampaa uutuutta. Täysin uutena tuoteperheenä pullahyllyä valtaavat kahden kappaleen puustipakkaukset.

Trube Vaniljainen Kuningatarpitko 350G

Suomalaisten lempimaut pehmeässä pullassa: reilusti mustikka-vadelmatäytettä ja aitoa vaniljaa. Laktoositon pullien aatelinen leivotaan Kuopiossa Valion voilla ja suomalaisella vehnällä.

Lue lisää

Trube Salted Caramel -puusti 180G / 2kpl

Suosikkipitko överipuustina! Suolakaramellitäyte nostaa perinteisen korvapuustin herkkukerrointa makeasti. Leivottu Kuopiossa Valion voilla ja herkullisella karkkimeiningillä.

Lue lisää

Trube Kanelipuusti 180G / 2kpl

Pitkotaiturin parhaat muhkeina puusteina! Suomalainen pehmeä kanelipulla hurraa parhaille pullaperinteille, mutta maistuu myös vegaanien herkkuna.

Lue lisää

Trube Kanelipitko 350G

Suloinen pehmeys ja perinteinen maku – silti laktoositon ja vegaaninen. Kuopiossa leivottu herkkupulla on täytetty yltäkylläisesti ja pintaa makeuttaa raesokeri.

Lue lisää

Trube Sitruuna-lakritsikakku 400G

Juhlavan raikas, kuohkea sitruunamousse saa herkullista särmää lakritsista. Suomessa käsityönä leivottu laktoositon täytekakku sopii usean hengen kakkukesteihin.

Lue lisää