Truben syksyn uutuus hurvittelee banaanin ja toffeen makeudella

Kuopiossa Kallaveden rannalla leivottu Banoffeepitko hurmaa kuin hittipulla Salted Caramel

Syksy tuo kauppojen hyllyille useita suussa sulavia uutuuksia. Truben syksyn uutuuspitkossa maistuu viettelevän makeat banaani ja toffee, kun Banoffeepitkomme valtaa pullahyllyt. Tämän lisäksi klassikoiden klassikko Puolikas kilopitko saa pullahyllylle viereensä maukkaan pikkusisaruksen Puolikkaan lettipitkon pötkähtäessä pullahyllyjä ilahduttamaan.

Konditoriatuotteidemme valikoima saa myös täydennystä, kun taitavat kondiittorimme loihtivat kaksi ihanaa uutuutta täydentämään kakkuvalikoimaamme, Tiramisukakun ja Minttu-suklaamoussekakun.

Trube Banoffeepitko 350G

Suomi -pullan lempeys saa överin herkkutwistin banaani-toffeepiirakan mausta. Namipitko leivotaan Kuopiossa. Taikina on pehmeä – kiitos Valion voin ja suomalaisen vehnän.

Lue lisää

Trube Puolikas Lettipitko 350G

Suomalaisesta, käsin letitetystä rusinapullasta leikkaat leveitä, pehmeitä siivuja. Laktoositonta kuopiolaispullaa maustavat mantelilastut. Taikinan teimme Valion voilla ja kotimaisella vehnällä.

Lue lisää

Trube Tiramisukakku 400G

Klassikkojälkkäri syntisen kuohkeana täytekakkuna. Kakku on täytetty ja kuorrutettu ihanan pehmeällä tiramisutäytteellä ja koristeltu suklaakoristein. Useammalle juhlijalle riittävä kakku on laktoositon ja vegaaninen.

Lue lisää

Trube Minttu-suklaamoussekakku 400G

Makean raikas täytekakku juhlaan ja kahville: mehevän suklaisen pohjan päällä kerroksina suklaa- ja minttumoussea viimeisteltynä mintunvihreällä pintakuorrutteella ja suklaakoristeilla. Käsin tehty juhlakakku on laktoositon, ja siitä riittää usealle kakkukulinaristille.

Lue lisää