Työnjohtaja/tiiminvetäjä

Työnjohtaja/tiiminvetäjä

Työnjohtaja/tiiminvetäjä

07.07.2021

Meillä Trubella uskomme, että pulla tai kakku ei ole vain makea herkku. Pulla kuuluu suomalaiseen kulttuuriin. Se on osa arjen nautinnollisia kahvihetkiä sekä osa elämän ikimuistoisia kohokohtia. Tarjoamme maailman maukkaimmat leivostuotteet, jotka on tehty rakkaudella ja runsaudella – aivan kuten mummo ne leipoisi.

Aina hyvän puolella – on kaiken tekemisemme keskiössä, niin myös työyhteisössä. Leivomme yhdessä sydämellisellä asenteella ja tinkimättömällä ammattitaidolla suussasulavat herkut. Olemme olleet jo vuodesta 1913 osa suomalaisten kahvipöytien antia. Liity joukkoomme ja ole osa Truben menestystarinaa.

Haemme työnjohtajaa/tiiminvetäjää äitiysloman sijaisuuteen, jolla on tuntemusta ja osaamista elintarviketeollisuudesta tai konditoria-/leipomotuotteista. Sijaisuuden päätyttyä on mahdollisuus vakinaiseen työsuhteeseen.

Haemme työnjohtajaa, jolla valmiuksia johtaa ja kehittää tuotantoa yhdessä tiimin kanssa. Työssä vaaditaan sopeutumista nopeisiinkin muutoksiin sekä hyvää organisointikykyä ja järjestelmällistä toimintaa joskus paineenkin alla. Konditoriassa työskentelee tällä hetkellä noin 10 henkilöä.

 Hakijalta toivomme:

  • leipomoalan tai elintarvikealan koulutusta ja työkokemusta
  • soveltuvuutta esimiestyöhön
  • sujuvaa suomen kielen taitoa
  • joustavuutta ja jämäkkää otetta vastuullisessa työssä
  • positiivista mieltä ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja

Työt alkavat sopimuksen mukaan. Työaika on pääsääntöisesti klo 6-17 välillä (pääosin aamuvuoroa), mutta kaksivuorotyökin mahdollinen, 40 h/viikko.

Hae nyt ja tule kanssamme tekemään makumuistoja

Katso lisätiedot ja lähetä hakemuksesi 25.7.2021 mennessä. Jätäthän hakemuksesi pikaisesti, sillä haastattelut aloitetaan jo hakuaikana.

https://hrmentor.fi/open_job/tyonjohtaja-tiiminvetaja-kuopio/