Laatu

Tuotteiden turvallisuus ja laadun varmistaminen on toiminnassamme etusijalla

Jo 110 vuotta meillä turvallisia ja laadukkaita tuotteita on leiponut ammattitaitoinen henkilökunta. Toimimme sertifioidusti standardien ISO 9001, FSSC 22000 ja BRCGS mukaisesti. Meillä on lukuisia korkean laadun takaavia mittareita, joita seuraamme toiminnassamme jatkuvasti.

Kiinnitämme huomiota hankittavien materiaalien aitouteen koko tuotantoketjun osalta. Valitsemme raaka-aineemme, pakkausmateriaalimme ja palveluntuottajamme vain luotettavilta toimijoilta, joiden toimintaa ja suorituskykyä seuraamme säännöllisesti. Meille on tärkeää, että käyttämämme raaka-aineet ovat spesifikaatioidemme mukaisia. Pyrimme estämään omien tuotteidemme väärinkäyttöä tuotepetosten ja tuotteiden suojaamisen riskinarvioinnin mukaisesti.

Vuosittain järjestämme henkilöstöllemme elintarviketurvallisuuskyselyn, jonka tuloksia hyödynnämme elintarviketurvallisuuskulttuurin kehittämisessä.

Huomioimme asiakaslähtöisyyden kaikissa strategian osa-alueissa. Kehitämme tuotteet kuluttajalähtöisesti ja myös ketjuasiakkaiden toiveita kuunnellen. Peruslupauksemme (testatusti paras maku) saavutetaan talon sisäisen aistinvaraisen arviointitoiminnan, kilpailija-analyysien, kuluttajatestien sekä ulkopuolisten tutkimuslaitosten toteuttamien tuotetutkimusten avulla.

Tutustu Toimintapolitiikkaamme

Lähtökohtana HACCP

Laatujärjestelmämme perustuvat omavalvontaa ohjaaviin Codex Alimenetariuksen HACCP-periaatteisiin (Hazard Analyzing Critical Control Point). HACCP kiteytyy tuotantoprosessien kriittisiin pisteisiin: prosessivaiheisiin, jotka voivat olennaisesti heikentää tuotteen turvallisuutta, jos vaihetta ei seurata tai tarkasteta. Yksi esimerkki turvallisuuden varmistamisesta on metallinpaljastimen käyttö tuotetarkistuksessa. HACCP auttaa meitä vähentämään tuotelaadun vaihtelua, ehkäisemään ongelmia ja vahvistamaan tuoteturvallisuutta.

Oiva-valvonta

Oiva on Ruokaviraston koordinoima elintarvikevalvontatietojen julkistamisjärjestelmä, joka kannustaa yrityksiä pitämään huolta elintarvikehygieniasta ja tuotteiden turvallisuudesta. Oiva-arvioinneista vastaavat kuntien elintarvikevalvojat.

Katso tuoreimmat Oiva-raporttimme!